Cape Town, Cape of Good Hoop, Boulders Beach,
Donderdagavond ben ik met een groep naar Hemisphere gegaan, een club op de 31ste verdieping van het kantoor gebouw van ABSA. Je begrijpt wel, een super mooi uitzicht over het verlichte Kaapstad.
De volgende dag lekker met Tiemen en Jelmer door Waterfront gelopen. Dit is een super groot winkelcentrum dat is neergezet door een Sjeik. Het ligt prachtig bij de haven en je kan daar ook heerlijk zitten bij de vele restaurants.
Zaterdag zijn we met een grote groep in vier auto's richting Kaap de Goede Hoop gereden. We hebben allemaal van die VW city autootjes, Tiemen en ik een rode en er is nog een blauwe en een witte. Uiteraard reden we in de rood, wit, blauw formatie! Kaap de Goede Hoop staat bekend om het zuidelijkste puntje van Afrika, maar dat klopt eigenlijk niet. Toch is dit ook een super mooi natuurgebied en komen hier de Atlantische en de Indische oceaan samen. Dit is ook een aardig toeristische plek, met vooral heel veel Aziaten. Op de terug weg zijn we in Simon's Town gestopt bij Boulder beach, hier zijn namelijk de bekende pinguïns. Grappig om een pinguïn door de cactussen te zien lopen, echt leuke dieren om naar te kijken.
Zaterdagavond weer heerlijk gebraaid bij ons thuis met het andere huis ‘Wessels' en nog een ander huis van Khaya kwam ook nog even langs op het eind van de avond, dat huis zit aan de andere kant van Cape Town dus die lui had ik ook nog niet gezien. Daarna zijn we naar Chevel geweest, een mooie club in down town, hier kwamen heel veel niet in omdat ze een beetje sneakers aan hadden. Deurbeleid is hier echt streng bij nettere clubs met kleding en schoenen.
Zondag hebben we de kater even weg gewerkt in het zwembad van ons en daarna zijn we bij ‘Wessels' Feyenoord-Ajax gaan luisteren via de radio. 's Middags zijn we met zijn allen naar Clifton beach 2 gegaan, super mooi strand. In Clifton heb je vier strandjes; de eerste voor jongere, tweede voor hippe mensen, derde voor gays en lesbiennes en de vierde voor families.
Zondagavond zouden we naar club Med waar Goldfish zou optreden, maar daar aangekomen waren er nog maar vier kaartjes en wij waren met zijn achten dus dat feest ging niet door. Toen zijn we in Camps bay even lekker gaan eten. Volgende week is het laatste optreden van Goldfish daar voordat ze op tournee gaan in Europa dus dan proberen we wel van de partij te zijn.
Weer even een update wat ik zoal uitgespookt heb dus voor jullie.
Klinkt allemaal leuk jurr..
alleen wel weer duidelijk dat jij naar het gay strand bent geweest ipv het hippe of het jongere strand.
veel plezier daar!
x
Jur,
Je hebt het kut voorelkaar;)!
We missen je nu al in het koude Nederland!
Geniet ervan,
kus
klinkt niet onaardig broertje ;-)
Wat mooi! goed bezig man. Heb je al een afrikaens telefoonnummer?
Niet vergeten foto's te maken he!
Mooie berichten.
Veel plezier en succes.
Als wij straks naar het strand willen als we bij jouw zijn, moeten we dan naar nr 2 of nr 4 of....
Hou ons op de hoogte, ook als er wat mogelijkheden zijn voor ons verblijf bij jouw in april/mei
Gerben en Carla
Klinkt allemaal goed jongen en mooi dat je geniet. wat grappig van die standen en we hoeven ons natuurlijk niet af te vragen welk strand jullie bezocht hebben ;)
ga nu je foto's nog even checken.
totsiens(ja.... kan ook een woordje Zuid Afrikaans ;))
Zuid Afrikaans lukt dan wel maar Nederlands word wat lastig, stranden met een R erin.
Helden foto's trouwens! Wij hebben net iets andere plaatjes, veelal met sneeuw! haha